Ik ben de trotse, gelukkige en dankbare ‘eigenaar’ van een onderwijs-loopbaan van 36 jaar oud. Ongelofelijk eigenlijk. Het was niet alle dagen feest, maar opgeteld koester ik een prachtig batig saldo. Lerares, manager, directeur, adviseur, projectleider, innovator…… wat een ervaring draag ik met me mee. Meer dan genoeg om een boek over te schrijven. Het blijft voorlopig echter bij blogs. Soms misschien over ‘vroeger’; ongetwijfeld vaker over heden en toekomst. Waar het dan over gaat? Onderwijs natuurlijk! En leiderschap. En coaching.

BarthaWerkt, de naam van mijn bedrijf. Sinds december 2016 werk ik als interim-manager, co-manager, coach en adviseur van leidinggevenden in het (beroeps)onderwijs; daarnaast ben ik loopbaancoach voor onderwijsprofessionals, beleidsadviseur professionalisering en als taalcoach/redacteur betrokken bij (wetenschappelijke) publicaties over onderwijs en (sociale) innovatie.

Ik werk vanuit de overtuiging dat elke school, directeur en manager, elk team, elke individuele docent alleen succesvol kan zijn voor leerlingen en studenten vanuit een gedeelde visie op leren, krachtig verankerd in persoonlijk, onderwijskundig leiderschap.

Vind je het interessant om elkaar (opnieuw) te leren kennen? Graag!

Advertentie